Pripreme za organizaciju 46. Una regate već počele: U Bosanskoj Krupi na završnici najvjerovatnije koncert grupe Hari Mata Hari

Krajem prošle godine sastanak u vezi 46. Una regate je održan u gradskoj upravi Bihaća, a potom su organizatori, predstavnici NP Una i Agencije STAGE ART, posjetili Bosansku Krupu i sa načelnikom Arminom Halitovićem razgovarali o planu aktivnosti, animiranju učesnika, popratnom sadržaju, te podršci Bosanske Krupe.

U želji da se manifestaciji vrati „stari sjaj", da se od nje napravi najznačajniji turistički brend ovog kraja, pripreme su ovaj put krenule znatno ranije nego prethodnih godina.

Una regata će u narednoj godini biti održana od 25. do 28. jula. Kako kažu organizatori programski će biti najbogatija do sada. Planirana su veća učešća, kako sponzora tako i ekipa, ali i dodatni prateći zabavni sadržaj poput nagradne igre za ekipe koje prođu sve etape regate od Martin Broda do Bosanske Krupe.

U toku su i pregovori oko muzičkog programa koji bi svoj vrhunac trebao imati u gradu Bihaću tokom prolaska Una regate, te na cilju regate u Bosanskoj Krupi. Vrlo je izvijesno da će na završnici koncert održati zvijezde bh. muzičke scene, grupa Hari Mata Hari, ali ćemo za ovo kao i za sve ostale detalje organizacije dobiti potvrdu u ovom mjesecu kada će biti održana konferencija za medije.

Pretplati se na objave

Broj posjetilaca

Ko je na portalu: 16 gostiju i nema prijavljenih članova

Fotografije

Kontakt informacije

+387 61 798 486

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

77240, Bosanska Krupa