Bosanskokrupska Čorbarijada 23. juna: U toku prijave takmičarskih ekipa

Bosanskokrupska Čorbarijada, manifestacija koja u izletištu Šujnovac okupi nekoliko stotina učesnika i gostiju, ove će se godine održati 23. juna (subota).

Svi oni koji žele pripremiti čorbu po želji, zadovoljiti kriterije žirija u kojem će biti poznati krupski gurmani i kuhari, te osvojiti nagrade mogu se prijaviti sve do 22. juna (petak) kod Refika Selimagića – Keksa putem telefona 060 313 58 18.

Čorbarijada će početi paljenjem vatri već od 8.00 sati a takmičarski dio traje od 10.00 do 13.00 sati kada će se proglasiti ovogodišnji pobjednici. Za njih su obezbijeđene vrijedne nagrade a posebno priznanje dobit će najveselija i najmlađa ekipa.

Ekipe za Čorbarijadu mogu imati neograničen broj članova, s tim da 5 članova učestvuje u pripremi čorbe. Svaka ekipa mora imati prigodno ime i jedoobrazne majice. Ekipa pobjednika sa prethodne Čorbarijade može učestvovati samo izvan konkurencije.

Rezervacija mjesta za prodaju usluga ili roba vrši se na isti način ali do 18. juna (ponedjeljak). Broj mjesta je ograničen pa će prednost imati oni koji se prvi prijave.

Za posjetioce će biti obezbijeđen ručak, prostor za osvježenje i odmor, kao i zabavni program do večernjih sati.

7. bosanskokrupska Čorbarijada, 23. juna 2018. godine od 8.00 sati. Dobro došli!

Pretplati se na objave

Broj posjetilaca

Ko je na portalu: 27 gostiju i nema prijavljenih članova

Fotografije

Kontakt informacije

+387 61 798 486

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

77240, Bosanska Krupa