Općinski savjet SBiH na predstojećim izborima daje podršku Arminu Halitoviću za načelnika Općine Bosanska Krupa

Danas je u Bosanskoj Krupi održana press konferencija Općinskog savjeta Stranke za Bosnu i Hercegovinu na kojoj je ovaj općinski savjet obznanio da pošto nema svog kandidata za načelnika općine Bosanska Krupa podržava kandidaturu kandidata SDP-a Bosanska Krupa Armina Halitovića i poziva sve svoje članove da glasaju na predstojećim izborima za kandidata pod rednim brojem 1. Armina Halitovića.

ruke71 30d5bOvakav stav Općinskog savjeta za BiH obrazložen je činjenicom da je ova stranka Armina Halitovića podržala i na prošlim izborima kao nezavisnog kandidata i da je zadovoljna sa onim što je učinio u predhodne četiri godine, te su mišljenja da je od četri kandidata, Armin Halitović najbolji izbor. Osim toga naglašeno je da je urađen veliki broj projekata bitnih projekata za našu općinu kojim su stvoreni bolji uslovi za život naših građana.

Na pres konferenciji kandidat za načelnika općine Bosanska Krupa, ispred SDP-a Bosanska Krupa Armin Halitović, se zahvalio na podršci i istakao da mu godi činjenica što je njegov dosadašnji rad prepoznat kao dobar te da će ukazano povjerenje opravdati i u narednom mandatu.

Na kraju ove press konferencije predsjednik općinskog savjeta Stranke za BiH još jednom je pozvao sve pristalice stranke za BiH, ali i one koji se do sada nisu odlučili ni za jednu opciju da daju svoj glas kandidatu SDP-a za načelnika općine Arminu Halitoviću.

 

Pretplati se na objave

Broj posjetilaca

Ko je na portalu: 23 gostiju i nema prijavljenih članova

Fotografije

Kontakt informacije

+387 61 798 486

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

77240, Bosanska Krupa