Zahvalnica građanima Bosanske Krupe

Dragi sugrađani

armin-kontakt2 ab81fPočastvovan, zadovoljan i sretan, svima Vam se od srca najiskrenije zahvaljujem. Uistinu mi je drago što cijenite rad mene i mojih saradnika, što primjećujete sve ono što smo do sada radili u cilju stvaranja ljepše i bolje Bosanske Krupe. Hvala Vam što ste prepoznali Plan 4PLUS4, te dajući mi glas postali sudionici, partneri u njegovoj implementaciji.

Čvrsto obećavam da ću i dalje, svjestan svoje pozicije i obaveza, biti načelnik svih građana, zastupati interese svakog pojedinca. Garantujem da ćemo realizirati Plan rada, odnosno dalje raditi na izgradnji infrastrukture, razvoju svih grana i sfera društva, od sporta, kulture, mladih, obrazovanja do privrede, poljoprivrede itd. Činiti sve da imate bolje uslove za život.

Kao Krupljanin, demokrata, čovjek bez ograničenja, davat ću i naredne četiri godine, ako treba i posljednji atom snage da privučem investitore, afirmišem domaće firme, da zapošljavam ljude. Radio sam na stvaranju uslova za to mnogo vremena, vrijeme je sada da konkretiziramo stvari. Naravno, ono što me možda i najviše raduje, to je što ste mi, dragi sugrađani, dali priliku da u potpunosti završim projekt Poslovne zone „Pilana“ i dokažem svima da je to jedna velika šansa za sve nas.

Hvala još jednom, živi i zdravi bili.

 

OPĆINSKI NAČELNIK

Armin Halitović, dipl.ecc.

Pretplati se na objave

Broj posjetilaca

Ko je na portalu: 14 gostiju i nema prijavljenih članova

Fotografije

Kontakt informacije

+387 61 798 486

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

77240, Bosanska Krupa