Načelnik Armin Halitović obišao prostorije dodijeljene Udruženju „Aktiv žena Otoka“

Općinsko vijeće Bosanska Krupa, prepoznavajući i cijeneći zalaganje, Udruženju Aktiv žena Otoka, u novoizgrađenom Domu kulture u Bosanskoj Otoci, dodijelilo je prostorije na korištenje. Jučer je načelnik Armin Halitović te prostorije i obišao.20121229 175125 8700c


Bila je to prilika da se upriliči zabava i druženje, da se proslavi ovaj, kako kažu, vrlo značajan čin. Prema riječima predsjednice Udruženja „Aktiv žena Otoka“ Ajše Kadirić, sad postoje svi uslovi za nesmetan rad, pomno planiranje redovnih, ali i novih aktivnosti. Ispred svih članica zahvalila se Općinskom vijeću i načelniku Halitoviću koji su prepoznali zaista realnu potrebu.

Načelnik je odao priznanje Otočankama za sve što su do sada radile, za organizaciju ili doprinos koje su dale pri organizaciji aktivnosti, poput sajmova, obilježavanja značajnih datuma, izgradnje spomen-obilježja u Bosanskoj Otoci i još mnogo toga.

Udruženje „Aktiv žena Otoka“ je dodijeljene prostorije uredilo na svoj trošak, što zapravo govori o želji i zalaganju članica. Na kraju ove male svečanosti, načelniku Arminu Halitoviću, dopredsjedavajućem u Skupštini USK Mladenu Loniću i još nekim pojedincima, od strane Udruženja, uručene su i Zahvalnice za pruženu pomoć, te nesebičan doprinos u radu.

 

Pretplati se na objave

Broj posjetilaca

Ko je na portalu: 38 gostiju i nema prijavljenih članova

Fotografije

Kontakt informacije

+387 61 798 486

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

77240, Bosanska Krupa