Čestitka povodom 1. maja – Međunarodnog praznika rada

Svim građankama i građanima općine Bosanska Krupa, kao i svim našim prijateljima u drugim gradovima i državama, povodom 1. maja - Međunarodnog praznika rada, u ime organa uprave i u svoje ime upućujem najiskrenije čestitke.

Želim vam mnogo uspjeha u životu i radu uz nastojanje da izgradimo još bolju Bosansku Krupu u kojoj će svaki pojedinac imati jednake mogućnosti da dostojno živi od svog poštenog i predanog rada.

Praznik rada tradicionalno obilježavamo na izletištima, družeći se s porodicom i prijateljima, međutim stanje prirodne nesreće uzrokovano koronavirusom ove godine uslovljanja drugačiji pristup. U vremenu pandemije, kako bismo sačuvali zdravlje, izbjegavajmo socijalni kontakt, poštujmo naredne štabova. Budimo odgovorni prema sebi i drugima, ostanimo u kućama.

Nadam se da ćemo, uvažavajući mjere predostrožnosti, uskoro pobijediti virus i normalizirati situaciju, živjeti u okolnostima u kojima ćemo imati dovoljno vremena za društvene aktivnosti, pa i snage da se na adekvatan način borimo sa svim posljedicama.

Pretplati se na objave

Broj posjetilaca

Ko je na portalu: 16 gostiju i nema prijavljenih članova

Fotografije

Kontakt informacije

+387 61 798 486

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

77240, Bosanska Krupa