Manifestacija „Rotary kanjon“ 4. juna (subota) - završnica manifestacije na Malim adama u Bosanskoj Krupi

Stotine registriranih učesnika iz Unsko-sanskog kantona, cijele Bosne i Hercegovine i inostranstva ove godine će biciklima i šetajući proći etapu od Srbljana do Bosanske Krupe. Organizator manifestacije „Rotary kanjon" je Rotary Klub iz Bihaća, a jedan od prijatelja projekta je i Grad Bosanska Krupa.

Događaj pod nazivom „Rotary kanjon" čiji je cilj ukazati na iznimnu ljepotu i prirodnu vrijednost Grmuškog kanjona rijeke Une ove će se godine održati 4. juna (subota). Završnica manifestacije planirana je u poslijepodnevnim satima na bosanskokrupskim Malim adama.

Okupljanje učesnika u Srbljanima je u jutarnjim satima. Svečano otvaranje manifestacije je u 9.00 sati nakon čega se kanjonom ide u Bosansku Krupu. Planirano je da u Bosansku Krupu prvo stignu biciklisti, pa pješaci. Svi gosti će posjetiti uži dio grada, a za sve učesnike, Grad Bosanska Krupa kao domaćin, u 14.00 sati osigurat će ručak i zabavni program uz Murisa Varajića na Malim adama.

Za prijavljene učesnike iz Bosanske Krupe je obezbijeđen i prevoz autobusom. Polazak u Srbljane je predviđen u 7.30 sati sa gradske autobusne stanice. Za bicikliste koji će voziti na relaciji Bosanska Krupa – Srbljani – Bosanska Krupa polazak je sa Trga Alije Izetbegovića u 7.30 sati.

Prijava za učešće na manifestaciji više nije moguća, ali organizator i prijatelj projekta Grad Bosanska Krupa pozivaju sve zainteresirane da dođu na Male ade, druže se uz muziku i uživaju na obalama rijeke Une.

Pretplati se na objave

Broj posjetilaca

Ko je na portalu: 22 gostiju i nema prijavljenih članova

Fotografije

Kontakt informacije

+387 61 798 486

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

77240, Bosanska Krupa