Saopćenje za javnost

Poštovani građanke i građani bosanskokrupske općine

armin-kontakt2 ab81fPoslije debate kandidata za načelnika općine Bosanska Krupa koja je sinoć održana na televiziji Unsko-sanskog kantona na e-mail OO SDP-a Bosanska Krupa, te na telefone našeg kandidata za načelnika Armina Halitovića i ostalih kandidata SDP-a za općinsko vijeće, stigao je veliki broj poruka podrške i čestitki za dostojanstveno držanje i predstavljanje kandidata za načelnika ispred SDP-a Armina Halitovića koji je iako su ga protivkandidati nastojali u tome omesti uspio predstaviti većinu najbitnijih poglavlja iz Plana „4plus4“.

Socijaldemokratska  partija Bosne i Hercegovine ovim putem želi se zahvaliti svim građankama i građanima bosanskokrupske općine koji su na bilo koji od ovih načina dali podršku našem kandidatu i programina Armina Halitovića i SDP-a Bosanska Krupa. Konkretnost u odgovoru na postavljena pitanja i korektnost u odnosu na druge protivkandidate je ono što je odlikovalo našeg kandidata i inače što odlikuje predizbornu kampanju SDP-a za predstojeće izbore. Iz predstavljanja našeg kandidata se mogla vidjeti odlučnost u nastavku puta kojim je Bosanska Krupa krenula prije četiri godine, a koji mnogima očigledno ne odgovara, jer se Bosanska Krupa u bližem i širem okruženju ne spominje više kao slučaj, već kao primjer za rješenje mnogih otvorenih pitanja, poticaj zapošljavanju i izgradnju infrastrukturnih objekata.

SDP je iznenađen saznanjem da su predstavnici i sam kandidat za načelnika ASDA Hajrudin Halilović obavještavali pojedine građane putem sms-a o odustajanju kandidata SDA za načelnika općine Bosanka Krupa, ali vjerujemo da je predstavnik SDA Izet Sulejmanović  iznio istinite podatke i takve pokušaje koji se jednostavno nazivaju prevara žestoko osuđujemo. SDP i naš kandidat za načelnika Armin Halitović i dalje ćemo nastaviti sa iznošenjem Plana“4plus4“, ali ćemo u slučaju budućih napada na nas znati odgovoriti i to isključivo podacima i činjenicama, kao što je to sinoć uradio naš kandidat za načelnika Armin Halitović.

 

 

Služba za informisanje OO SDP-a Bosanska Krupa

 

Pretplati se na objave

Broj posjetilaca

Ko je na portalu: 23 gostiju i nema prijavljenih članova

Fotografije

Kontakt informacije

+387 61 798 486

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

77240, Bosanska Krupa